Căutare Live

Lovitură pentru Alexandru Cumpănașu! Motivul pentru care a intrat în vizorul Parchetului, după ce și-a depus candidatura la prezidențiale 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 16 ani care a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, a fost reclamat la Parchet de către Biroul Electoral Central (BEC), imediat după ce și-a depus candidatura pentru alegerile prezindențiale. 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 16 ani care a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, a fost reclamat la Parchet de către Biroul Electoral Central (BEC), imediat după ce și-a depus candidatura pentru alegerile prezindențiale.

BEC a anunțat că a constatat că semnăturile de susținere prezentate de mai mulți candidați prezintă similititudini, iar printre aceștia se numără și Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu a ajuns la spital! Unchiul Alexandrei Măceșanu ar fi suferit un preinfarct

În ceea ce priveşte candidaturile depuse de Viorel Cataramă - Partidul Dreapta Liberală, Miron Cozma - candidat independent, Maria Minea - Partidul Românilor Patrioţi de Pretutindeni, Cătălin Sorin Ivan - Partidul Alternativa Pentru Demnitate Naţională, Sebastian Constantin Popescu - Partidul Noua Românie, Alexandru Cumpănaşu - candidat independent, Ninel Peia - Partidul Neamul Românesc, Bobby George Marius Păunescu - candidat independent, BEC precizează că ”s-a constatat că un număr semnificativ de semnături prezentate ca aparţinând unor persoane diferite prezintă elemente de similitudine evidentă de natura influenţa îndeplinirea condiţiei legale referitoare la numărul minim de susţinători de 200.000”, potrivit Adevărul.

”Membrii Biroului Electoral Central au înţeles să sesizeze organele de urmărire penală cu privire la verificarea împrejurărilor de fapt care au stat la baza constatărilor menţionate în cuprinsul deciziilor BEC indicate anterior”, a transmis, marţi seară, BEC, printr-un comunicat de presă.

Cazul Caracal! Dincă, îngropat de o filmare explozivă! Ce se vede în imagini: ”Acolo mergem” (VIDEO)

BEC face referire la Codul Penal, dar şi la o decizie a CCR, potrivit căreia ”cerinţa semnăturii, ca element al listelor de susţinători, intră sub incidenţa dispoziţiilor din Codul penal pentru infracţiunea de fals în declaraţii, iar răspunderea prezumţiei de veridicitate se poate face numai prin constatarea falsului în condiţiile prevăzute de lege”.

Anterior, BEC a validat şase candidaturi - Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis, Kelemen Hunor, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu şi Dan Barna.

Gest remarcabil! 440 de perechi de pantofi, evidențiază abuzurile domestice asupra femeilor... Top 10 spitale din România unde pacienților li se cere șpagă. Spitalul Universitar de Urgență București conduce clasamen...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x