Produsul pe care românii îl achiziționează tot mai des din magazin este Kefirul. Acesta a înregistrat cea mai mare creştere a vânzărilor în ultimul an, reprezentând 47% din totalul lactatelor de băut, mai ales datorită beneficiilor asupra sănătăţii stomacului.
„Pe lângă faptul că sunt naturale, reţeta este una tradiţional românească. Clientul nu mai cumpără ce vede la raft, citeşte, întreabă, ceea ce e de apreciat, mai ales că observăm de la an la an o educare a consumatorului”, spune Ștefania Grama, proprietar de Băcănie.
Ce ne recomandă specialiștii cu privire la produsele lactate
Specialiştii ne recomandă să consumăm lactate doar din surse verificate, ambalate conform şi să avem grijă în ce condiţii le păstrăm acasă.
Citește mai multe pe observatornews.ro.
Câtă mâncare aruncă românii și cât ne costă, de fapt, risipa alimentară... Rezultate Loto azi, 17 noiembrie 2024. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc ...