Antena Căutare

Alunecare de teren langa Galati: Un tren cu pasageri este blocat

Trenurile care mergeau spre Galati au facut astazi cale intoarsa. O alunecare de teren pe o suprafata de jumatate de kilometru a distrus caile ferate si a facut ca drumul sa arate ca dupa bombardament. Stalpii de telefonie fixa s-au inclinat si ei pana aproape de pamant, iar oamenii au fost nevoiti, fie sa astepte o ora autobuzul pus la dispozitie de CFR, fie sa plece pe jos

Pe cat de spectaculos, pe atat de periculos. Terenul a luat-o la vale in aceasta dimineata si a produs cratere adanci de peste doi metri. Asta a vazut mecanicul primului tren care trebuia sa ajunga de dimineata in Galati. Cratere de jur imprejur si o sina serpuita, ba chiar rupta din loc in loc.

Toate celelalte 13 garnituri au oprit cu o statie mai devreme. Iar oamenii au fost nevoiti sa astepte un autobuz pus la dispozitie de cei de la CFR. Evident, unii si-au pierdut rabdarea. “Am platit biletul si acum sa stau sa astept. Ca nu-mi da banii inapoi ca astept sa vina autobuzul”, au spun pasagerii.

Intre timp, reprezentantii CFR au mers sa vada despre ce este vorba. Si-au dat seama ca nu e deloc de gluma. “Pana la stabilizarea terenului va fi intrerupta circulatia pe calea ferata si aceasta se va face pe cale rutiera”, a declarat capitanul Eugen Chirita, de la ISU Galati.

Deocamdata nu se stie cand si cum va fi remediata situatia.

Cel mai mare targ de nunti din Romania si-a deschis portile: iata care sunt tendintele pentru mirese!... Doi barbati raniti, dupa ce podeaua unei scoli dezafectate in care se adaposteau s-a surpat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x