Antena Căutare

Amendat pentru ca a spus bancuri cu politisti

Amenda pentru un banc. Cu politisti, e drept. A patit-o un tanar din Iasi, care are de platit 200 de lei, pentru ca, citam, "a lezat integritatea politistilor comunitari". Glumetul spune ca i-a fost ingradit dreptul la libera exprimare si va contesta sanctiunea.

"Eu am inceput sa spun un banc cu politisti si am avut ghinionul sa treaca o patrula de politie comunitara prin spatele meu si sa ma someze si sa imi dea amenda. In procesul verbal au scris ca am spus bancuri la adresa politistilor comunitari si ca am lezat integritatea lor", a spus acesta.

Tanarul era pe strada cu doi amici. I-a intrebat de cati politisti este nevoie sa insurubeze un bec. N-a mai apucat sa primeasca raspuns, agentii comunitari ciulisera urechea si nu li s-a parut deloc amuzant.

Cand au auzit ce-a patit studentul de 19 ani, tinerilor din Iasi le-a cam pierit cheful de glumit pe strada. Studentul iesean poate contesta amenda in 15 zile de la intocmirea procesului verbal.





Calatoriile cu metroul si cu trenul se scumpesc din 15 septembrie... Cluj: Sportivi implicati intr-un accident grav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x