Antena Căutare

Amenzi de 10.000 de lei pentru liderii politistilor care au protestat la Cotroceni

Liderii politistilor care au protestat la Palatul Cotroceni pe 24 septembrie au fost amendati, marti, cu 10.000 de lei. Este vorba de zece persoane care au facut parte din delegatia care a intrat la discutii cu reprezentantii pesedintelui. Politistii, acuzati ca au purtat arme la protest, au fost si ei identificati si vor fi prezentati in sedinta Consiliului Supem de Aparare, in fata presedintelui.

Amenzile au ajuns in plic sub semnatura jandarmeriei. Suma este maxima admisa in acest caz - 10.000 de lei noi, pentru fiecare dintre cei 10 lideri ai politistilor. Cat salariile lor pe jumatate de an.

Sunt primele masuri luate impotriva liderilor celor 7.000 de politisti care au protestat in fata Palatului Cotroceni. Ancheta de la Interne a vizat si modul in care jandarmii au actionat.

Mai exact sefii jandarmeriei sustin ca nu i-ar fi putut opri pe politisti din simplul motiv ca nu aveau cum sa anticipeze miscarea lor spre Cotroceni.

Tot marti ar fi fost identificati si politistii acuzati ca ar fi avut la ei arme de foc. Liderii sustin ca totul este o inventie si ca imaginile serviciilor de informatii nu pot face delimitarea intre politistii iesiti sa protesteze si cei care asigurau ordinea si care ar fi putut purta arma de foc.

Marti seara, presedintele Basescu a stat de vorba doar cu sindicalistii din Corpul National al Politistilor, organizatie agreata de Ministerul de Interne.

Medicii de la Grigore Alexandrescu au operat cel mai grav caz de scolioza din lume... Sindicalistii din invatamant vor protesta la Palatul Cotroceni pe 5 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x