Antena Căutare

ANI a sesizat Parchetul in cazul Brandusei Novac, acuzata ca a incalcat legea privind conflictul de interese

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul Brandusei Novac, manager al Circului Globus si deputat in Parlamentul Romaniei. Potrivit ANI, Brandusa Novac a incalcat legea privind conflictul de interese in materie administrativa.


Potrivit ANI, functia de director al "Circ&Variete Globus" Bucuresti, institutie publica aflata in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, este o functie publica de conducere, remunerata de catre autoritate, in baza unui contract de management incheiat pe durata determinata, iar remuneratia managerului persoana fizica este asimilata, din punct de vedere fiscal, veniturilor salariale.

Novac este in incompatibilitate deoarece exercita smultan, atat functia de deputat, cat si pe cea de conducere a Circului Globus, informeaza ANI, care mai precizeaza ca a informat-o pe Brandusa Novac in 31 noiembrie 2010 despre declansarea activitatii de evaluare.

Novac detine functia de director din 22 februarie 2008. Totodata, Novac este si deputat in Parlamentul Romaniei, din data de 19 decembrie 2008, informeaza Mediafax.

sursa: Antena3

foto:Intact Images


Ajax a castigat titlul in Olanda dupa sapte ani!... Delta Dunarii: 4 oameni disparuti in lacul Razelm, dupa ce s-au rasturnat cu barca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x