Antena Căutare

Anunț important pentru persoanele care-și schimbă pașaportul. Ai peste 25 de ani? Ești direct vizat

Veşti bune pentru persoanele de peste 25 de ani care îşi vor schimba paşaportul în curând.

Veşti bune pentru persoanele de peste 25 de ani care îşi vor schimba paşaportul în curând.

Paşapoartele vor avea valabiliatea mai mare. Prelungirea va fi de la 5 ani la 10 ani. Dar asta doar în cazul persoanelor care au împlinit deja 25 de ani.

„Pentru cetăţenii cu vârsta cuprinsă între 12 şi 25 de ani se vor elibera, în continuare, paşapoarte cu valabilitate de 5 ani, pe motiv că trăsăturile fizionomice se schimbă semnificativ în acest interval de vârstă

Prin acest proiect de lege urmărim alinierea legislaţiei naţionale cu bunele practici din acest domeniu din UE. Propunerea noastră vine în ajutorul cetăţenilor, care nu vor mai fi nevoiţi să se prezinte în judeţe la serviciile publice comunitare pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple din 5 în 5 ani pentru eliberarea unui nou paşaport, dar acest act normativ va reduce şi sarcina administrativă a acestor instituţii.

Prin urmare, propunerea noastră va avea efectul de reducere a costurilor aferente eliberării acestor documente, iar timpul de aşteptare de la ghişee, în special în perioada de obicei supraaglomerată de vară, va fi redus”.

Ai ratat extragerea LOTO? Acestea sunt cele șase numere norocoase... Vacanță prelungită de Paște pentru zeci de români. Zile libere, "obligatoriu", până vineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x