Căutare Live

Aproape 200 de cetăţeni români au revenit în ţară din Germania şi Austria, cu două curse aeriene speciale operate de Tarom

Aproape 200 de cetăţeni români au revenit în ţară din Germania şi Austria, cu două curse aeriene speciale operate de Tarom. Printre românii întorşi din Germania s-au aflat şi persoane aflate în tranzit în această ţară, revenite din SUA, Canada şi Marea Britanie.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, în continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în ţară a cetăţenilor români aflaţi în străinătate şi care au fost afectaţi de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, în 3 iunie, a fost facilitată revenirea în ţară a 176 de cetăţeni români care se aflau în Germania şi a 16 cetăţeni români din Austria, ca urmare a demersurilor comune ale MAE, Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor şi ale Ministerului Afacerilor Interne.

"Cetăţenii români repatriaţi din Republica Federală Germania au inclus şi persoane aflate în tranzit pe teritoriul german, revenite din Statele Unite ale Americii, Canada şi Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, precum şi un caz medical. Repatrierea a fost asigurată cu două curse aeriene speciale operate de compania Tarom, pe rutele Bucureşti-Munchen-Frankfurt-Bucureşti şi Bucureşti-Viena-Bucureşti", arată MAE.

De asemenea, demersurile autorităţilor române au permis revenirea în ţară şi a nouă cetăţeni străini, rezidenţi în România.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Acoperișul casei. Cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri