Căutare Live

Aproximativ 230 de cetățeni români au fost blocați pe insula Samothraki din Grecia. În zilele de 14 și 15 august aceștia au fost aduși în portul Alexandroupoli

Aproximativ 230 de cetățeni români și 53 de autovehicule au fost aduși de pe insula Samothraki, unde au fost probleme cu transportul naval, în portul Alexandroupoli, în zilele de 14 și 15 august.

Aproximativ 230 de cetățeni români și 53 de autovehicule au fost aduși de pe insula Samothraki, unde au fost probleme cu transportul naval, în portul Alexandroupoli, în zilele de 14 și 15 august.

"Nava care a sosit în port joi, la ora 23,15, a readus pe continent 20 de turişti români, împreună cu opt autovehicule. Ministerul Afacerilor Externe aproximează un total de 230 de cetăţeni români şi 53 de autovehicule transferate în cursul zilelor de 14 şi 15 august de pe insula Samothraki în portul Alexandroupoli", informează un comunicat al Ministerul Afacerilor Externe.

Autoritățile au confirmat faptul că situația de pe insula Samothraki a reintrat la normal dar și faptul că nu mai sunt cetățeni români blocați.

"În acest moment, toţi cetăţenii români care au solicitat sprijin Ambasadei României la Atena, respectiv Consulatului General al României la Salonic au fost readuşi în siguranţă pe continent", se arată în comunicat.

Cetățenii români aflați în Grecia care au nevoie de ajutorul statului român pot apela numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +30 210 6728879 şi +30 210 6744544, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă sau la numărul de urgenţă al misiunii: +30 6978996222.

Țara din Europa care nu are armată sau cazino a renunțat la un renumit brand de restaurant tip fast-food. "Te urci ... Vestea care îi va bucura pe elevi! Școala ar putea începe mai târziu...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri