Căutare Live

Aproximativ 35 de hectare au ars în Brașov! Pompierii au luptat opt ore cu focul

În județul Brașov, la Vlădeni, au ars aproximativ 35 de hectare de vegetație uscată și litieră de pădure. Pompierii s-au luptat opt ore cu focul pentru a putea stinge toate focarele.

Incendiu Brașov, aproximativ 35 de hectare au ars

Alături de pompierii militari și voluntarii de la SVSU Dumbrăviția, la fața locului s-au alfat și membri ai Asociației 4X4 Rescue, care au transportat apă, dar și lucrători de la Ocolul Silvic din localitate, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

Zona a fost una greu accesibilă, inițial au fost trimise două autospeciale cu apă și spumă, iar ulterior au fost suplimentate.

În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie, un alt incendiu de litieră a izbucnit în satul Ohaba. La fata locului s-au deplasat pompierii de la Fagaras, cu doua autospeciale de stingere.

„Mi-a trimis mesaje să îl ajut, că îl doare”. Cine este, de fapt, medicul din Timișoara acuzat că și-a bătut copilul. Ma... Vremea face ravagii în Hunedoara! Șapte blocuri au rămas fără acoperiș, iar mai multe mașinii au fost avariate...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri