Arad: Zece militari de la Batalionului 191 Infanterie, confirmaţi cu coronavirus. Nouă sunt deja internaţi în spital

Zece militari de la Batalionului 191 Infanterie "Colonel Radu Golescu” din Arad au fost confirmaţi pozitiv cu coronavirus. Nouă dintre aceştia sunt internaţi în spital, iar unul este carantinat la domiciliu.

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Batalionului 191 Infanterie "Colonel Radu Golescu” din Arad, starea celor zece militari este una bună.

"La nivelul unităţii au fost luate măsurile prevăzute pentru aceste situaţii. A fost desfăşurată ancheta epidemiologică de către o echipă medicală de la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă Dr. Victor Popescu din Timişoara, pentru identificarea contacţilor direcţi ai militarilor infectaţi şi izolarea acestora la domiciliu, conform procedurilor standard stabilite la nivel naţional”, se arată în comunicat.

Pentru protecţia personalului se face în permanenţă dezinfectarea tehnicii şi spaţiilor de lucru şi sunt aplicate măsurile individuale de protecţie şi prevenţie.

Sursa : news.ro

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri