Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Raed Arafat, avertisment pentru românii care au vacanțe programate în Bulgaria! Ce s-ar putea întâmpla „E sub monitorizare”

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a declarat, miercuri, că dacă numărul cazurilor noi de coronavirus va ajunge prea mare, românii care aleg să-și petreacă vacanțele în Bulgaria vor risca să stea în izolare 14 zile la întoarcerea în țară.

Raed Arafat, avertisment pentru românii care au vacanțe programate în Bulgaria! Ce s-ar putea întâmpla „E sub monitorizare”

„Bulgaria e sub monitorizare, au crescut cazurile și este sub monitorizarea INSP. Dacă va continua în acest mod, este posibil să se ia decizia la nivelul Institutului Național (...) Nu este pericol de închidere a graniţelor, ci de revenire la izolare”, a spus Raed Arafat, la TVR.

De la începutul pandemiei de coronavirus, Bulgaria a înregistrat 3.266 de cazuri de infectare, dintre care 172 de decese. Însă, pe fondul măsurilor de relaxare, în ultimele şapte zile s-a înregistrat un record de 555 de noi cazuri.

Lista completă cu țările din care nu trebuie să mai stai în izolare, la revenirea în România

Conceptul de all inclusive a fost adaptat pandemiei de coronavirus, astfel că românii care merg anul acesta în vacanțe de acest tip, în Bulgaria, vor lua masa în condiții diferite față de cele existente în alți ani. Mai multe detalii, AICI!

Recomandari