Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Artistul Doru Stanculescu, unul dintre protestatarii ridicati din fata Palatului Cotroceni

Doru Stanculescu a fost ridicat de politisti aseara, din fata Palatului Cotroceni. Artistul a fost bagat in duba si dus la sectia 22 Politie. Artistul a fost amendat pentru tulburarea linistii publice.Artistul a adaugat ca i s-a facut proces verbal pentru tulburarea linistii publice si ofensa a autoriatilor publice, cu amenda intre 200 si 1.000 de lei, proces pe care a refuzat sa il semneze.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache, a declarat sambata ca au fost identificate 13 persoane care au antecedente in organizarea de astfel de manifestari publice.

Acestea risca acum amenzi intre 1.000 si 10.000 de lei,

Oamenii au venit la Cotroceni, in mars din Piata Universitatii, unde s-au adunat in jurul orei 18:00, pentru a-l sustine pe Raed Arafat.

Proteste asemanatoare au avut loc in Brasov, Timisoara si Sibiu dar si in alte orase. In Targu Mures s-au adunat cele mai multe persoane. Circa 1.500 de persoane au fost prezente aici.

Raed Arafat a facut, vineri, un apel la oameni sa nu mai iasa in strada si sa nu se lase manipulati politic prin diverse anunturi pe internet sau alte mijloace intrucat actiunile pot degenera si afecta ideile fata de proiectul Legii Sanatatii.

„Multumesc mult oamenilor pentru sustinere. Dar ii rog pe toti sa nu lase manipulati politic. Sa nu iasa in strada, sa nu raspunda la nicio chemare si provocare de pe internet sau de la televiziuni", a declarat Arafat.

Sursa: Antena3

Recomandari