Antena Căutare

Atacatorii batranului din Medias au fost identificati de politisti

Au batut un batran pe strada, apoi au fost batuti acasa! Tatal copiilor cersetori din Medias le-a raspuns cu aceeasi moneda micilor agresori. Nu recunoaste, insa, ca isi pune copiii sa cerseasca. Mai ales ca risca sa-i piarda. Reprezentantii Protectiei Copilului i-au luat deja familia in vizor.

Desi se comporta precum niste copii salbaticiti, minorii agresori au o familie.

"Nu mai merg prin oras, nu le mai dau voie. Pai i-am batut, domnule! Si gata, nu se mai duc", spune tatal copiilor.

Ce invata acasa, aplica pe strada. Dar activitatea lor principala este cersetoria, la limita hartuirii. Asa au facut si sambata, cand au format un lant uman in fata miresei pentru a nu o lasa sa iasa din Biserica, fara sa dea bani, si le-a mers.

Autoritatile sunt convinse ca acesti copii au devenit singurele surse de bani ai familiei.

"Trei dintre minorii agresori se afla in evidentele Directiei de Asistenta Sociala din Medias, in urma campaniei Stop Cersetoriei in 2010, precum si in evidentele DGASPC, pentru exploatarea prin munca intolerabila a copilului", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Medias, Paula Mihaitan.

Cei de la Protectia Copilului au redeschis o ancheta.

"Daca parintii acestora se fac vinovati de neglijenta, se ia in vedere o masura de plasament in regim de urgenta", spune purtatorul de cuvant DGASPC din Sibiu, Beatrice Munteanu.

Acelasi lucru il risca si parintii celorlalti trei minori agresori. Locuitorii din Medias cred ca este o masura prea mica si prea izolata, pentru o problema atat de mare si generala - cersetoria.

Capitala impanzita de capcane! Un sofer a fost ranit prin masina de o sina de tramvai... Strainii aleg sa se trateaze in Romania! Interventiile sunt de doua ori mai ieftine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x