Căutare Live

Atenție, călători! Șefii de tren vă pot amenda dacă nu purtați mască de protecție. Ministrul Transporturilor: "Sunați la 112 dacă cel de lângă voi nu poartă mască"

Ministrul Trasporturilor susține că obligația șefului de tren sau a poliției TF, a instituțiilor chemate să aplice sancțiuni în momentul în care, într-un compartiment, unul sau doi călători nu poartă mască, restul poartă. Mai mult, acesta îndeamnă călătorii să sune la 112 și să-i reclame pe cei de lângă ei care nu poartă mască.

Atenție, călători! Șefii de tren vă pot amenda dacă nu purtați mască de protecție. Ministrul Transporturilor: "Sunați la 112 dacă cel de lângă voi nu poartă mască"

„Este obligația șefului de tren, a poliției TF, a instituțiilor chemate să aplice sancțiuni în momentul în care, într-un compartiment, unul sau doi călători nu poartă mască, restul poartă. Este inadmisibil. Am văzut situații și situații, și la metrou, aproape 300.000 de călători într-o singură zi. Aici putem vorbi de riscuri majore dacă nu respectăm regulile. Din fericire, la metrou nu am întâlnit situații critice în care să constatăm că cetățenii nu poartă mască”, a spus Lucian Bode, ministrul Transporturilor, marți seară la Digi24.

Care sunt diferențele dintre COVID-19 și gripă. Cum știm că am răcit sau avem coronavirus

„Avem asigurat și aici la accesul în cele 53 de stații o firmă de pază, poliția metrou, avem sprijin din partea Jandarmeriei și încercăm să impunem toate măsurile de siguranță sanitară”, a completat ministrul.

București, cel mai mare focar de coronavirus. Capitala se detașează la numărul total de cazuri. Top 3 județe afectate

Întrebat ce să facă oamenii atunci când văd că un călător nu poartă mască, Lucian Bode a spus: „Să sesizeze urgent șeful de tren, polițistul care însoțește trenul, să sune la 112. Toate mijloacele prin care poate să anunțe o instituție a statului să le folosească, să transmită un mesaj”.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Spitalul Covid al M.Ap.N a fost inundat la prima furtună! Pacienții bolnavi au fost evacuați și puși în containere...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri