Antena Căutare

Atenţie, LUNA PLINĂ aduce SCHIMBĂRI pentru toate ZODIILE! Uite ce îţi rezervă HOROSCOPUL perioadei 6-12 decembrie!

În perioada 6-12 decembrie va avea loc ceea ce se numeşte faza de Lună Plină construită cu Soare în Săgetător, în opoziţie cu Luna în Gemeni, iar Luna va fi în acelaşi timp în opoziţie cu Mercur.

În perioada 6-12 decembrie va avea loc ceea ce se numeşte faza de Lună Plină construită cu Soare în Săgetător, în opoziţie cu Luna în Gemeni, iar Luna va fi în acelaşi timp în opoziţie cu Mercur.

Acest fenomen va aduce zodiilor o perioadă destul de agitată, ce va cuprinde schimburi de idei, deplasări, analiză exagerată şi excese.

Berbecii vor avea parte de mult stres, ce îi va împiedica să ducă la final orice proiect. Îşi vor pierde uşor răbdarea, dar vor exista şi momente în care nativii vor avea parte de o bună comunicare.

Taurii vor avea parte de relaţii dinamice de muncă, iar provocările nu vor lipsi. Nativii vor fi nevoiţi să se adapteze noilor situaţii şi schimbări ce apar.

Gemenii au o perioadă extrem de agitată. Sunt plini de idei, dar au tendinţa de a exagera. Acest lucru poate naşte conflicte, mai ales în relaţii. De asemenea, pot fi capabili să rezolve probleme mai vechi şi mai dificile.

Racii vor fi foarte stresaţi, mai ales când vine vorba despre viaţa personală. Totodată este o bună perioadă de negocieri, fie că este vorba despre soluţionarea unui conflict mai vechi, fie că este vorba despre o mărire de salariu.

Leii au parte de multă energie şi forţă fizică, entuziasm, încredere în forţele proprii, optimism şi iniţiativă. Se vor putea bucura intens de viaţă şi nu se vor opri de la tot felul de cheltuieli.

Fecioarele vor fi foarte solicitate în această perioadă. Vor avea parte de multă agitaţie, fie la muncă, fie în relaţiile cu cei din jur. Schimbările pot produce situaţii neaşteptate în care nativii vor lua decizii radicale.

Balanţele sunt norocoasă fiindcă vor face faţă cu brio acestei perioade mai agitate. Vor fi capabili să facă faţă unui efort intelectual sau vor putea să se pună în valoare în diferite situaţii.

Scorpionii vor avea parte şi de noroc, dar şi de clipe în care lucrurile nu merg precum era de aşteptat. Perioada va fi trecută cu bine dacă nativii vor da dovadă de calm.

Săgetătorii vor avea un mod special de a gândi toate lucrurile. Va fi o perioadă în care nativii vor avea grijă la cheltuieli sau la economii. Relaţiile cu cei din jur nu vor fi tocmai liniştite.

Capricornii nu vor avea o perioadă tocmai liniştită. Nativii au parte de o veste sau de o surpriză, cel mai probabil de natură profesională. Unii pot chiar întâmpina grele stări de exasperare.

Vărsătorii trebuie să pună răul înainte şi să fie pregătiţi pentru orice situaţie nouă care ar putea să apară. Se pot naşte anumite conflicte cu cei din jur, iar persoanele care intervin, aparent să ajute, parcă fac mai mult rău.

Peştii trebuie să aibă grijă la locul de muncă, căci vor avea parte de numeroase schimbări sau surprize. Totodată, nativii vor fi capabili să selecteze mai bine persoanele apropiate din jur şi să se îndepărteze de cei care făceau rău.

România este sub COD GALBEN! Uite ce spun meteorologii!... PROGNOZA METEO pentru acest weekend! Uite ce VREME ne aşteaptă! Cod galben în PATRU judeţe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x