Antena Căutare

ATENTIONARE DE POLEI in mai multe judete din sudul tarii!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, o atentionare de polei, valabila intre orele 8.00 si 10.00. Sunt vizate judetele Arges, Dambovita si Prahova, inclusiv autostrazile A1 si A3. In acest moment, autostrada A2 este inchisa pana la kilometrul 80.

Atentionare de polei valabila intre orele 6.00 si 9.00 vizeaza si arii relativ extinse in judetele Dolj, Olt, Valcea si Gorj (inculsiv municipiile Craiova, Slatina, Rm. Valcea si Tg. Jiu), izolat in judetul Mehedinti.

Intre orele 5.30 si 9.00, exista o antetionare de polei pe arii extinse in judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Ilfov si municipiul Bucuresti, inclusiv autostrada A2 si drumurile nationale aferente.

Soferii trebuie sa ruleze cu viteza redusa si sa-si sporeasca prudenta pe toata durata deplasarii, dar mai ales la iesirile din tronsoanele impadurite si sate, la intrarile si iesirile de pe poduri sau la incrucisarile cu autovehiculele cu gabarit mare.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

O soferita din Targu Mures a provocat un incendiu la o conducta de gaze... Soferii din Targu-Jiu au stat la coada sa-si schimbe permisul auto fara vizita medicala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x