Antena Căutare

Atrag banii ca magnetul săptămâna aceasta! Acestea sunt zodiile norocoase la câștig! Te numeri printre ele?

Se pare că astrele au decis că unele zodii vor avea noroc la bani în săptămâna 16-22 mai, în timp ce altele se vor confrunta cu ghinionul și lipsurile!

Se pare că astrele au decis că unele zodii vor avea noroc la bani în săptămâna 16-22 mai, în timp ce altele se vor confrunta cu ghinionul și lipsurile!

Mercur, negociatorul şi Marte sunt retrograde. Spre finalul săptămânii se formează lună plină marca Gemeni. Se poate spune că săptămâna ne iese cu plină faţă.

Râzi cu lacrimi! Cele mai tari bancuri cu zodii

Trebuie să fim mai atenţi la inspiraţii, la informaţii. Trebuie să legăm tot ce avem astfel încât până la urmă să aflăm răspunsurile întrebărilor pe care le avem.

Unele zodii sunt mai norocoase decât altele

Taurii pregătesc un nou start, iar gemenii își reduc costurile. Racii vor câștiga un prieten, în timp ce vărsătorii vor reveni la activități mai vechi.

Urmărește horoscopul banilor prezentat de cei de la Antena Stars pentru a afla tu cum vei sta cu banii în perioada următoare!

Veşti rele de la meteorologi! Nu scăpăm de FURTUNI şi GRINDINĂ... Tinerii care au peste 18 ani primesc 450 de lei de la stat! Ce condiții trebuie respectate?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x