Antena Căutare

Au fost sau nu GALERIILE în Piața Victoriei? Dinamoviștii NEAGĂ implicarea în bătaia cu jandarmii: ”NU am participat organizat la protest”

Miercuri seară, în Piața Victoriei, peste 150.000 de persoane s-au adunat pentru a protesta, în fața Guvernului, împotriva modificării Codului Penal și a proiectului de lege privind grațierea și amnistiția.

  • Cel mai mare protest din România de după 1989 a fost întrerupt în momentul în care mai multe persoane au dat startul unor incidente violente cu jandarmii.

Imediat după scandal, forțele de ordine au intervenit rapid și au dispersat mulțimea. De atunci, imediat după ce protestul a fost oprit, se tot spune, la televizor și pe rețelele de socializare, că galeriile echipelor de fotbal din București au provocat bătaia din Piața Victoriei.

Mai mult, au fost acuzații dure, conform cărora în spatele ultrașilor care au făcut scandal monstru stau anumiți oameni politici.

PELUZA PCH NEAGĂ IMPLICAREA LA PROTEST

Acuzați din toate părțile că ei sunt vinovați pentru ceea ce s-a întâmplat miercuri seară la București, suporterii din galeria lui Dinamo au oferit un comunicat în care explică partea lor de adevăr.

"În urma dezinformărilor mizerabile apărute în presă cu ocazia protestelor din Piaţa Victoriei, ne simţim obligaţi să dezminţim toate acuzele aduse galeriei dinamoviste. NU am participat în mod organizat la protest şi, cu atât mai mult, nu am fost plătiţi de cineva pentru a face asta. Suntem scârbiţi şi profund revoltaţi de modul prin care unii "jurnalişti" aleg să manipuleze opinia publică, transmiţând informaţii fără niciun fel de acoperire, bazate pe simple supoziţii, prejudecăţi si informaţii provenite din tot felul de surse "sigure", care mai de care mai dubioase şi, bineînţeles, anonime. Clasa politică românească este principalul vinovat pentru răbufnirea protestatarilor, care, de altfel, a avut loc si cu alte ocazii in decursul ultimilor ani", a fost mesajul fanilor, după cum scrie Prosport

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! Cum s-au văzut în lume protestele din Piața Victoriei: patru jandarmi răniți și pe... Un cunoscut sportiv şi-a improvizat biroul în Piaţa Victoriei: ”Este foarte bine, aer relativ curat. Este fantastic să p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x