Antena Căutare

Sprijin pentru profesorii de limba engleză! Au început înscrierile la Conferința National Geographic Learning Day! Video

Au început înscrierile pentru unul dintre cele mai mai așteptate evenimente din acest an în domeniul predării limbii engleze, Conferința National Geographic Learning Day.

Speakeri de renume mondial și traineri consacrați vin în sprijinul profesorilor de limba engleză din România şi le vor prezenta metode moderne și tehnici inovatoare de predare.

Conferința este organizată de Fischer International, în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

La eveniment sunt așteptați să ia parte peste 1000 de profesori de limba engleză din întreaga țară, iar participarea este gratuită.

„Într-un timp foarte scurt, la doar trei ore de la lansarea acestei ediții National Geographic Learning Day, peste 300 de profesori s-au înscrie deja! Este un semn ca această conferință este interesantă pentru ei. Vin la conferință pentru a afla informații noi, pentru a afla care sunt ultimele metode de predare, ce înseamnă inovare în predarea limbii engleze”, a explicat Carmen Ștefan, PR Manager Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Deșeuri ilegale, aduse din Italia în România cu acte false. Al doilea depozit clandestin de gunoaie descoperit în două s... Carambol cu trei maşini în Gorj. Echipajele de descarcerare intervin pentru a salva o victimă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x