Autopsia adolescentului de 17 ani, finalizată! De ce a murit fiul de 17 ani al unui director de la Spitalul din Oradea

Ștefan Barabaș, fiul de 17 ani al directorului de la Spitalul din Oradea, care a murit subit zilele trecute, după ce i s-a făcut rău, a murit din cauza complicațiilor apărute în urma unei răceli. 

Conform ebihoreanul.ro, medicii legiști au stabilit, în urma autopsiei, că băiatul de 17 ani s-a stins din viață după ce plămânii și inima i-au fost afectate în urma unei răceli.

De asemenea, specialiştii au prelevat probe care urmează să fie supuse unor examinări microscopice, fapt pentru care cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în cursul săptămânii viitoare, după primirea rezultatelor.

Ștefan Barabaș avea 17 ani și era fiul directorului de îngrijiri de la Spitalul Municipal din Oradea. Joi seară, el le-a spus părinților că se simte rău, iar la scurt timp a fost găsit inconștient. În ciuda eforturilor făcute de medici, el n-a putut fi salvat, întrucât intrase în stop cardiorespirator.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri