Antena Căutare

Autopsia adolescentului de 17 ani, finalizată! De ce a murit fiul de 17 ani al unui director de la Spitalul din Oradea

Ștefan Barabaș, fiul de 17 ani al directorului de la Spitalul din Oradea, care a murit subit zilele trecute, după ce i s-a făcut rău, a murit din cauza complicațiilor apărute în urma unei răceli. 

Conform ebihoreanul.ro, medicii legiști au stabilit, în urma autopsiei, că băiatul de 17 ani s-a stins din viață după ce plămânii și inima i-au fost afectate în urma unei răceli.

De asemenea, specialiştii au prelevat probe care urmează să fie supuse unor examinări microscopice, fapt pentru care cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în cursul săptămânii viitoare, după primirea rezultatelor.

Ștefan Barabaș avea 17 ani și era fiul directorului de îngrijiri de la Spitalul Municipal din Oradea. Joi seară, el le-a spus părinților că se simte rău, iar la scurt timp a fost găsit inconștient. În ciuda eforturilor făcute de medici, el n-a putut fi salvat, întrucât intrase în stop cardiorespirator.

Alertă lansată de medici! Această ploaie înghețată ne poate aduce... MOARTEA. Mii de persoane sunt expuse!... Este COD GALBEN de ninsori şi polei! Se închid, din nou, şcolile? Firea a convocat comandament de iarnă la Primăria Capi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x