Antena Căutare

Autoritățile au anunțat: Un tren cu combustibil a deraiat în județul Dolj. Ce se poate întâmpla!

Locomotiva unui tren de marfă care transporta produse petroliere a deraiat, duminică, pe magistrala Caracal - Craiova, iar şase vagoane s-au răsturnat de pe viaductul Cârcea din judeţul Dolj, la această oră traficul feroviar fiind blocat în zonă. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj precizează că nu s-au înregistrat victime.

Conform Infotrafic, circulaţia feroviară este blocată pe Magistrala 900 Caracal-Craiova, din cauza uni tren de marfă care a deraiat.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au precizat că trenul de marfă deraiat în zona viaductului din localitatea Cârcea şi nu s-au înregistrat victime. La faţa locului intervin mai multe echipaje de pompieri.

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA precizează că circulaţia feroviară este închisă începând cu ora 08:20 între staţiile CF Malu Mare şi Banu Mărăcine din cauza deraierii a şase vagoane ale unui tren de marfă aparţinând operatorului privat GFR (Grup Feroviar Român).

Trenul, care avea în compunere 23 de vagoane şi circula pe distanţa Slobozia - Veche Curtici, transporta produse petroliere, iar locomotiva trenului a deraiat şi şase vagoane s-au răsturnat de pe viaductul Cârcea.

CFR precizează că la faţa locului se deplasează reprezentanţii autorităţilor care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum şi echipele de specialişti care vor interveni pentru eliberarea gabaritului.

De asemenea, CFR precizează că în prezent un tren de călători a fost oprit în parcurs (IR 1797 – în staţia CF Jianca)) şi aşteaptă redeschiderea circulaţiei.

Aici se găsesc cele mai ieftine apartamente din țară! Doritorii pot plăti 490 de euro pe metru pătrat!... Acum s-a aflat ADEVĂRUL. Ce a strigat femeia jandarm înainte de a fi lovită de protestari. Este înfiorător!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x