Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Jandarmeria Română, avertisment de ultimă oră! Ce trebuie să facă toți românii care vor fi prezenți la concertele din București la cumpăna dintre ani!

Jandarmii bucureşteni le recomandă celor care participă la revelioanele în aer liber din Piaţa Constituţiei şi din Parcul Titan să nu consume alcool îm spaţii publice, să nu arunce cu obiecte, să nu utilizeze artificii fără a avea acest drept.

Jandarmeria Română face un apel către toți cetățenii care vor petrece noaptea de Revelion în aer liber! Ce trebuie să facă românii pentru a fi în siguranță și pentru a evita o tragedie

Jandarmii bucureşteni le recomandă celor care participă la revelioanele în aer liber din Piaţa Constituţiei şi din Parcul Titan să nu consume alcool în spaţii publice, să nu arunce cu obiecte, să nu utilizeze artificii fără a avea acest drept.

Conform Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, tulburarea liniştii locuitorilor prin orice mijloace, consumul de alcool în spaţiul public, introducerea de băuturi alcoolice la evenimentele din spaţiul public, aruncarea de obiecte de orice fel în direcţia unor persoane, bunuri sau mijloace de transport constituie contravenţii, iar amenzile pot ajunge până la 5.000 de lei.

De asemenea, celor tentaţi să folosească unele obiecte de divertisment fără a avea acest drept le amintesc că orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept constituie infracţiune.

"În zonele aglomerate trebuie să fiţi atenţi pentru a nu deveni victime ale furturilor din buzunare. Informându-vă din timp despre evenimentul la care vreţi să participaţi puteţi evita aglomeraţia, cozile şi problema locului de parcare", sunt alte recomandări pentru cei care vor să meargă în Piaţa Constituţiei sau în Parcul Titan.

Două petreceri în aer liber sunt organizate în Bucureşti pentru a marca trecerea în anul 2019 – în Piaţa Constituţiei şi în parcul Titan. Pe cele două scene vor urca, între alţii, Delia, Smiley, Antonia, Irina Rimes, The Motans, ATB, Alifantis & ZAN, byron, Paraziţii şi Carla’s Dreams, spune news.ro

Recomandari