Antena Căutare

România e în pericol? Avertismentul specialiştilor polonezi în privinţa răspândirii pestei porcine

Până la Crăciun, România riscă să rămână fără porci. E avertismentul specialiştilor polonezi care privesc cu îngrijorare răspândirea pestei porcine în ţara noastră.

Până la Crăciun, România riscă să rămână fără porci. E avertismentul specialiştilor polonezi care privesc cu îngrijorare răspândirea pestei porcine în ţara noastră.

Disperaţi că rămân săraci, oamenii încearcă să "fenteze" regulile. Fără măcar să ştie că pierderile pe termen lung sunt mai mari decât câştigul de moment. În România, un şofer care plimba prin ţară animale suspecte de boală a primit o amendă de 600 de lei. În Polonia, sancţiunea ajunge până la 12 mii de euro, plus închisoare. În reportajul de azi, experţii polonezi ne explică ce trebuie să schimbăm ca să nu rămânem fără porci în ferme şi gospodării.

E o imagine dramatică a României fără porci în ferme şi gospodării. Încă n-am ajuns aici. Dar, dacă nu oprim răspândirea epidemiei, cel mai negru scenariu ar putea deveni realitate. Experţii polonezi cred că, dată fiind gravitatea situaţiei, trebuie să luăm măsuri dure. Urgent. Şi să schimbăm legi ca să-i convingem pe oameni că nu e de glumă cu pesta.

Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 20 septembrie 2018... Accident CUMPLIT! Un șofer a intrat cu mașina într-un TIR, în dreptul localității Pielești, din Dolj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x