Antena Căutare

Avertizare ANM: Conditii de ceata si polei in centrul si vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, doua avertizari nowcasting pentru centrul si vestul tarii, vizand ceata, indeosebi in zonele joase, care determina vizibilitate scazuta, izolat sub 50 metri. Potrivit ANM, vor exista si conditii de polei.



Prognoza meteo pe urmatoarele trei zile:


Marti (29 noiembrie)

In Bucuresti, cerul va fi variabil spre senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 9-10 grade, iar cea minima intre -4 si -2 grade. Vor fi conditii de ceata, dimineata si noaptea.

In tara, vremea va fi in general frumoasa, dar rece pentru aceasta data dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 10 grade, iar cele minime se vor situa intre -10 si 0 grade, mai coborate in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral. In zonele joase local se va semnala ceata asociata cu depunere de chiciura.

Miercuri (30 noiembrie)

In Bucuresti, cerul va fi variabil, dar dimineata si noaptea se va semnala ceata. Temperatura maxima va fi de 8-9 grade, iar cea minima de -4 si -2 grade.

In tara, cerul va fi variabil, mai mult senin in zonele de deal si de munte, unde vremea va fi frumoasa. Indeosebi dimineata si noaptea in zonele joase va fi ceata, asociata cu chiciura, posibil persistenta in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -8 si 2 grade, mai scazute in depresiuni.

Joi (1 decembrie)

In Bucuresti, cerul va fi variabil, dar indeosebi dimineata si noaptea va fi ceata. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi intre -3 si -1 grad.

In tara, cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul si nord-estul tarii, unde izolat va ploua slab. Pe crestele Carpatilor Orientali trecator va fulgui. In zonele joase va fi ceata, posibil persistenta in sudul si vestul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 4 si 12 grade, iar cele minime se vor situa intre -7 si 3 grade, mai coborate in depresiuni.

VEZI AICI CUM VA FI VREMEA PE ZONE IN TARA!

VIDEO! Incendii de vegetatie in Gorj: Doua sute de hectare, distruse... Accident grav pe E70, dupa ce un TIR s-a ciocnit cu o masina: 4 morti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x