Antena Căutare

BAC 2016. Astăzi începe proba de competenţe lingvistice la limba străină. Vezi care sunt subiectele

Astăzi, începe o nouă probă din prima sesiune a bacalaureatului din acest an. Astfel, în perioada 27 iunie - 1 iulie, absolventii clasei a XII-a vor da examen la proba de limba străină - comunicare orală (proba C).

Astăzi, începe o nouă probă din prima sesiune a bacalaureatului din acest an. Astfel, în perioada 27 iunie - 1 iulie, absolventii clasei a XII-a vor da examen la proba de limba străină - comunicare orală (proba C).

SUBIECTE BAC 2016. EDU.RO Candidaţii pot găsi modele de subiecte pentru proba de limbă străină, proba orală, dar şi pentru celelalte probe al examentului de bacalaureat pe site-ul subiecte2016.edu.ro.

SUBIECTE BAC 2016. EDU.RO Astfel, pentru candidaţii la Bacalaureat, profilul uman şi profil real, există mai multe variante de subiecte date ca model.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016. Subiecte la proba de Limba şi literatura română, uman şi real

SUBIECTE BAC 2016. EDU.RO. MODEL PROBA LIMBA STRĂINĂ

"1. Answer the following question: What do you enjoy doing at weekends?

2. Describe a happy memory from high school.

3. Give your opinion on the following statement: It is only the shallow people who no not judge by appearances. (Oscar Wilde)

Use relevant arguments and examples to support your ideas".

BACALAUREAT 2016. Absolvenţii de liceu au avut la dispoziţie două săptămâni, între 30 mai şi 3 iunie, pentru a se înscrie la prima sesiune a bacalaureatului 2016.

BACALAUREAT 2016. Candidaţii s-au putut înscrie în baza fişei-tip informatizată la secretariatele liceelor unde au absolvit. În cazul elevilor din promoţia 2016, profesorii diriginţi au întocmit tabele de înscriere la prima sesiune de bacalaureat. Tabelele cuprind opţiunile pentru probele de examen şi semnătura elevilor.

BACALAUREAT 2016. Cei din anii anteriori care nu au promovat bacalaureatul s-au putut înscrie după ce au depus la secretariatul liceului absolvit certificatul de naştere, cel de căsătorie, dacă este cazul, actul de identitate, foaia matricolă şi adeverinţa cu notele la probele pentru care au solicitat recunoaşterea la examenul din această sesiune.

CALENDAR BACALAUREAT 2016

BACALAUREAT 2016. PROBE ORALE

27 iunie - 1 iulie - Proba la limba străină - comunicare orală (proba C)

BACALAUREAT 2016. PROBE SCRISE

4 iulie - Limba şi literatura română (proba E)

5 iulie - Limba şi literatura maternă

6 iulie - Proba obligatorie a profilului

8 iulie - Proba la alegere a profilului şi specializării.

REZULTATE BACALAUREAT 2016

12 iulie - Rezultatele vor fi afişate pe 12 iulie, iar în acea zi, în intervalul 16.00 – 20.00, vor putea fi depuse contestaţiile.

16 iulie - Rezultatele finale.

Începe postul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, care durează doar două zile în acest an. Cel mai scurt și ușor post pen... EVALUARE NAŢIONALĂ 2016. SUBIECTE la Limba Română: Analiza poeziei "Salcâmi" și compunere despre o zi de vacan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x