Căutare Live

BAC 2016. Au comis-o din nou! 55 de elevi au fost eliminați, ieri, din sala de examen, după ce au încercat să copieze

La proba obligatorie a profilului de la examenul de Bacalaureat, susţinută miercuri, la matematică sau istorie, au fost prezenţi peste 120.000 de candidaţi, respective 95,5 la sută dintre cei înscrişi, 55 dintre aceştia fiind eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă, a anunţat Ministerul Educaţiei.

La proba obligatorie a profilului de la examenul de Bacalaureat, susţinută miercuri, la matematică sau istorie, au fost prezenţi peste 120.000 de candidaţi, respective 95,5 la sută dintre cei înscrişi, 55 dintre aceştia fiind eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă, a anunţat Ministerul Educaţiei.

BAC 2016. Potrivit datelor centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, dintre cei 125.840 de candidaţi înscrişi pentru susţinerea testelor scrise la una dintre cele două discipline, miercuri s-au prezentat 120.176 de candidaţi, 5.609 au absentat şi 55 au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă, scrie news.ro.

Alţi 11.798 de candidaţi şi-au echivalat notele obţinute în sesiunile anterioare, a precizat Ministerul Educaţiei.

BAC 2016. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat se încheie vineri, cu proba la alegere a profilului şi specializării. Candidaţii vor susţine examenul scris la una dintre disciplinele: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie.

BAC 2016. Rezultatele la Bacalaureat vor fi afişate în 12 iulie, până la ora 16.00, şi în aceeaşi zi pot fi depuse eventualele contestaţiile. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi afişate în 16 iulie.

BAC 2016. Dintre candidaţii înscrişi la Bacalaureat, aproape 115.000 sunt din promoţia curentă, iar restul au absolvit anii trecuţi, dar nu au promovat examenul. Candidaţi eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentative de fraudă nu mai pot participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

BAC 2016. Absolvenţii de liceu promovează examenul de Bacalaureat dacă îndeplinesc, cumulativ, mai multe condiţii: au susţinut toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale şi au obţinut unul dintre nivelurile de competenţă - experimentat, avansat sau mediu; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea; au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.

Trei dovezi de blat în Dosarului fotbalului. Episodul 3. În care procuroarea învață cablistul ce să obțină... Liga Profesorilor Excepționali premiază dascălii de top...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri