Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Barem de corectare Simulare Evaluare Limba Română, a VII-a. Cum trebuiau rezolvate subiectele

Barem de corectare Simulare Evaluare Evaluare Națională Limba Română, a VII-a. Cum trebuiau rezolvate subiectele. Află pe a1.ro baremul de crectare penru subiectele de clasa a VII-a și vezi ce notă ai putea lua, conform punctajului.

barem de corectare simulare evaluare nationala clasa a VII-a

Barem de corectare Simulare Evaluare Evaluare Națională Limba Română 2019, clasa a VII-a. Cum trebuiau rezolvate subiectele. Află pe a1.ro baremul de crectare penru subiectele de clasa a VII-a și vezi ce notă ai putea lua, conform punctajului.

Elevii claselor a VII-a și a VIII-a au susținut azi, 11 martie, prima probă de la Evaluarea Națională, cea de Limbă Română.

Simulare Evaluarea Națională 2019 Limba si Literatura Romana. Subiecte și tot ce trebuie să știi

Subiectele de la simularea în premieră de către elevii de clasa a VII-a a examenului de Limba și literatura română sunt structurate pe două mari cerințe. Primul subiect le cere elevilor de clasa a VII-a să facă un rezumat dintr-un basm popular, iar la subiectul al II-lea elevii au avut de realizat o compunere liberă despre o activitate extrașcolară.

La Subiectul I, notat cu 40 de puncte, elevii de clasa a VII-a au primit un fragment din Făt Frumos, şi li s-a cerut să noteze câte un sinonim potrivit pentru sensul cuvintelor: faima, trist. Apoi să menţioneze rolul virgulei din enunţul: - Ştii ce. tată?

Copiii au avut de să explicat modul de formare a unor cuvinte subliniate şi să transcrie două cuvinte care conţin diftong din secvenţa: A doua zi, se duse-n herghelie şi se uită la toţi caii.

O altă cerinţă a fost să ilustreze, cu câte un exemplu din text, două trăsături ale genului epic şi să precizeze, într-un enunţ, un motiv pentru care craiul este trist şi plânge.

Tot la Subiectul I, elevii au avut de redactat, în 100 - 180 de cuvinte, rezumatul textului dat.

Barem de corectare Simulare Evaluare Evaluare Națională Limba Română 2019, a VII-a

Primul subiect are cel mai mare punctaj, respectiv 40 de puncte. Se acordă 10 puncte din oficiu.

Subiectele și baremele de corectare sunt afișate și pe site-ul ministerului Educației, la categoria subiecte.edu.ro.

Simulările la Evaluarea Națională continuă marți și miercuri, respectiv 12 și 13 maartie, cu probele la Matematică și Limba Română. Notele pot fi trecute în catalog, la cerere. Rezultatele se vor afișa pe 22 martie.

Barem de corectare Simulare Evaluare Limba Română. Cum trebuiau rezolvate subiectele de a VIII-a

Simulare Evaluare Națională 2019. Modele de subiecte Româna și Matematică

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro