Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

O tânără imobilizată în scaunul cu rotile a fost răsturnată și lasată să se târască în stradă. Scene revoltătoare filmate în Cluj-Napoca!

În plină stradă, mai multe persoane au început să se certe şi să se lovească. O tânără cu handicap, imobilizată în scaun cu rotile, a încercat să dea peste unul dintre bătăuşi. Revoltat, un alt tânăr a împins-o până s-a răsturnat.

Totul s-a petrecut într-o stație de autobuz din centrul orașului Cluj Napoca.

Agresorul tinerei a fost reținut pentru 24 de ore

”La data de 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au identificat persoanele implicate în starea conflictuală care a avut loc în jurul orei 13.30, pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul ClujNapoca. În urma conflictului declanșat , polițiștii au identificat o tânără, în vârstă de 23 de ani, din comuna Apahida, care a fost împinsă la sol de către un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Tânărul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, în cauză fiind continuate cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice și lovire sau alte violențe.”, a transmis IPJ Cluj.

Cine este femeia care a fost bătută cu bestialitate de fiica ei. Nu era prima dată când era lovită: ”Ne-a zis că a căzut pe scări!”

Potrivit polițiștilor, este vorba despre un conflict spontan între persoanele care au calatorit cu acelasi mijloc de transport in comun, notează presa locală din Cluj.

Atenție, sunt imagini care vă pot afecta emoţional!

Recomandari