Antena Căutare

Caz cutremurător la Botoșani! Un bebeluș nou-născut este adus în stare extrem de gravă la spital după ce mama sa l-a lăsat să moară de foame

Un al doilea caz de neglijență și nepăsare a fost înregistrat în județul Botoșani. Un bebeluș nou-născut  este adus în stare critică la spital, asta după ce familia l-a lăsat să moară de foame și de mizerie.

Caz țocant în Botoșani! O mamă denaturată și-a lăsat beblușul de 3 luni să moară de foame și nespălat! Medicul de familie a anunțat imediat 112 pentru a-l transporta la spital. Copilul era subnutrit și nu fusese niciodată spălat. Ce șanse îi dau medicii în acest moment

Un al doilea caz de neglijență și nepăsare a fost înregistrat în județul Botoșani. Un bebeluș nou-născut este adus în stare critică la spital, asta după ce familia l-a lăsat să moară de foame și de mizerie.

Bebelușul a fost luat cu ambulanța de la cabinetul medicului de familie, după ce acesta a sunat de urgență la 112, speriându-se de starea extrem de gravă în care se afla bebelușul.
Cazul nefericit s-a petrecut în Manoleasa, atunci când acest bebeluș, în vârstă de 3 luni a fost observat de medic, și diagnosticat cu malnutriție, cântărind cu 300 de g mai puțin decât la naștere când a cântărit 3,600 grame.
Băiețelul a fost transportat la secția Săveni, dar în momentul în care cei de acolo au văzut că est eun caz prea grav, aceștia l-au dus de urgență la secția de pediatrie.
Doctorii de aici au constat că micuțul nu fusese spălat niciodată, având un miros extrem de greu, aproape insuportabil.
În ultima luna, județul s-a condruntat cu două cazuri de acest fel, primul dintre ele, din nefericire, s-a soldat cu moartea bebelușului, spune botosaninews.ro.

Cei care vor staționa neregulamentar pe străzile din București vor avea probleme! Ce a hotărât Primăria Capitalei... Program de Sărbători Lidl. Orarul magazinelor de Crăciun și Revelion în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x