Antena Căutare

Bebeluşul de 720 de grame născut la Botoșani a murit la spital. Câte zile a rezistat inima micuțului

Un bebeluș de doar 720 de grame a fost adus pe lume duminică, la Maternitatea  Botoșani, iar medicii au făcut eforturi supraomenești pentru a o ține în viață. 

Vestea tristă a dimineții! Bebelușul din Botoșani, născut cu o greutate de 720 de grame, s-a stins din viață la maternitatea din Suceava! În ciuda eforturilor uriașe ale doctorilor de a-i salva viața, corpul micuței nu a mai rezistat

Un bebeluș de doar 720 de grame a fost adus pe lume duminică, la Maternitatea Botoșani, iar medicii au făcut eforturi supraomenești pentru a o ține în viață.

Fetița, care era atât de mică la naștere încât grosimea mâinii sale era asemenea grosimii degetului unui adult, s-a născut la doar 24 de săptămâni de sarcină, un termen similar cu termenul limită la care e poate face un avort.

Bebelușul a fost trimis de urgență la maternitatea din Suceava, unde medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o ajuta să se dezvolte și să supraviețuiască, însă corpul firav al micuței nu a mai rezistat.

Potrivit medicilor specialiști de la Maternitatea Botoșani, există foarte multe cazuri în care femeile însărcinate vin la medic doar în momentul în care nasc, astfel că riscul unor naşteri cu probleme sau de copii prematuri creşte foarte mult.

Având în vedere această situație repetată, Ministerul Sănătății intenționează să deconteze transportul femeilor gravide pentru efectuarea analizelor biologice și a examenelor clinice complementare, pentru a urmări sarcinile, potrivit observator.tv.

Nu s-au mulțumit doar cu profanarea crucilor eroilor români! Cimitirul din Valea Uzului, închis cu un lanț și trei lacăt... Trupul elevului dispărut în mare a fost găsit. Tatăl lui a asistat la operațiunea de căutare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x