Antena Căutare

Bercea Mondial face Revelionul dupa gratii

Bercea Mondial ramane in arest. Decizia a fost luata, miercuri, de Curtea de Apel Craiova. Judecatorii au admis recursul procurorilor la decizia de eliberare luata initial de Tribunalul Olt.

Bercea Mondial, pe numele lui adevarat Sandu Anghel, isi va petrece revelionul in arest, la penitenciarul de maxima siguranta, acolo unde este incarcerat.

Inainte de decizia CA Craiova, Bercea le-a declarat reporterilor ca el crede ca va fi pus in libertate, pentru ca este bolnav.

Un nou termen in cazul Bercea este programat pe 10 ianuarie 2012.

Pe 5 decembrie, Tribunalul Olt a decis, pentru a patra oara, inlocuirea arestului preventiv al lui Bercea Mondial cu obligativitatea de a nu parasi localitatea de domiciliu.

Sandu Anghel a fost arestat preventiv pe 20 februarie 2010, intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Ajutoarele sociale, taiate pentru cei care nu isi platesc taxele... Verdict-fulger in dosarul "OPC Brasov": 8 ani de inchisoare pentru Spataru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x