Antena Căutare

Black Friday 2018 Fashion Days. Reduceri de 90%

Fashion Days are reduceri de 90% la peste 1 milion de produse de Black Friday 2018. Selecție de branduri exclusive din partea celui mai mare magazin online de modă.

Black Friday 2018 Fashion Days. Reduceri de 90%
Black Friday | pixabay.com

De Black Friday 2018, Fashion Days a pregătit surprize de proporții pentru clienții săi. Reducerile sunt de până la 90%. Magazinul are disponibile o gamă largă de produse dintr-o selecție impresionantă de branduri dedicate exclusiv Black Friday.

Anul acesta, Fashion Days își încântă clienții cu reduceri colosale la peste 500.000 de produse. Retailerul va colabora cu peste 1.000 de branduri de top ce pun la dispoziție cele mai bune produse la prețuri mai mici decât în restul anului.

În comparație cu anii trecuți, anul acesta românii sunt mai focusați pe cumpărarea de îmbrăcăminte și încălțăminte, mai ales de Black Friday. Robert Berza, CEO Fashion Days, afirmă că 10% dintre români cumpără încălțăminte, iar 17.6% dintre ei cumpără îmbrăcăminte. Succesul de anul trecut îi ajută pe cei de la Fashion Days să estimeze faptul că anul acesta creșterea vânzărilor poate atinge 23%. Acesta este echivalentul a 167.000 de comenzi.

Traficul pe Fashion Days va ajunge anul acesta la 2,27 milioane, atragând aproximativ 70.000 de clienți, mai mulți decât anul trecut. Aplicația FashionDays va fi instalată pe circa 325.000 de telefoane, anul trecut cifra fiind la 160.000. Compania estimează că aproximativ 65% dintre comenzi vor veni din aplicație.

Exploziile de prețuri mici, discounturile de până la 90% și produsele fabuloase te vor face să te simți în al nouălea cer. Pentru a fi pregătit de ziua cu cele mai mari reduceri de Black Friday 2018 Fashion Days, pe 15 noiembrie 2018, la ora 17:00, trebuie să îți salvezi datele de livrare și datele cardului pentru achitarea rapidă și în siguranță a produselor.

Încarcă-ți bateriile și află primul despre produsele la reduceri. Pregătește-te pentru cumpărăturile la prețuri mici din Vineri Neagră.

Sursă foto: pixabay.com

Guvernul a tăiat fondurile pentru cupoanele sociale. Când vor primi părinții ajutoarele pentru nou-născuți, promise din ... Supraviețuitorii incendiului din Colectiv vor o întâlnire cu ministrul Sănătății. Ce soluții clare cer. „Nu este normal ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x