Căutare Live

Botis: Salariatii care intra in greva raman fara bani

Functionarii care vor face greva nu vor mai fi platiti pentru perioada respectiva, ci vor beneficia numai de asigurarea de sanatate, a declarat ministrul Muncii, Ioan Botis, dupa ce Guvernul a aprobat Codul de Dialog Social.

"Functionarul daca intra in greva, deci de la momentul grevei, nu este salarizat, deci nu va primi bani. Se recunosc asigurarile de sanatate in cazul in care se intampla sa aiba nevoie de aceasta asigurare, poate apela ca si cum ar fi asigurat in continuare, dar nu este salarizat, nu primeste bani pentru zilele in care ramane in greva", a spus Botis.

Guvernul a decis, joi, sa inceapa procedurile de angajare a raspunderii in Parlament pentru proiectul legii care limiteaza cresterile salariale pentru profesorii care au castigat drepturi salariale in instanta, precum si pentru Codul de Dialog Social.

Sursa: Antena3

Tribunalul Galati a admis cererea de eliberare conditionata a lui Nati Meir... Templu dedicat zeitei Nemesis, descoperit la Alba Iulia...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri