Căutare Live

Accident terifiant! Copil de doi ani și jumătate, lăsat singur în mașina părinților, prins cu capul în geamul mașinii

Accidentul terifiant a avut loc la Botoșani, unde un copil de doi ani și jumătate care a fost lăsat în mașina părinților să se joace, a ajuns în stare gravă la spital după ce geamul mașinii s-a declanșat și i-a prins gâtul.

Accident terifiant! Copil de doi ani și jumătate, lăsat singur în mașina părinților, prins capul în geamul mașinii

Copilul era singur în autoturism şi a fost găsit leşinat de unul dintre bunici.

Tragicul eveniment a avut loc în comuna Mihăiești, județul Botoșani, ieri, când copilul se juca în mașină în maşina părinţilor şi se afla acasă numai cu bunicii. Acesta a scos capul pe geamul autoturismului şi a declanşat, accidental se presupune, butonul de închidere electrică.

Gâtul copilului a fost prins de geamul maşinii. La scurt timp, rămas fără aer, micuţul a leşinat. A fost găsit după câteva minute de unul dintre bunici, potrivit adevărul.ro.

Ambulanța a fost chemată imediat deoarece copilul se afla în stare gravă și a fost transportat de urgență la spital. Ulterior, a fost transportat la Iași.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Începe Postul Sfintei Marii. Tradiții și obiceiuri pentru lăsatul secului. Ce nu este deloc bine să faci azi...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri