Căutare Live

Botoşani: Patru adolescenţi au fost reţinuţi după ce au intrat în locuinţa unui bărbat şi l-au agresat, ameninţându-l cu un cuţit

Patru adolescenţi în vârstă de 16 şi 17 ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Botoşani după ce au intrat în locuinţa unui bărbat, l-au agresat, lovindu-l în zona feţei, şi l-au ameninţat cu un cuţit. De asemenea, ei au spart geamurile locuinţei.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Botoşani, în noaptea de 23/24 mai, patru tineri cu vârstele cuprinse între 16 şi 17 ani, toţi din comuna Suharău, au pătruns în curtea locuinţei unui bărbat de 51 de ani, din aceeaşi localitate, i-au distrus geamurile locuinţei, apoi au intrat în casă, pe o uşă neasigurată. Ei l-au agresat pe bărbat, lovindu-l în zona feţei. Unul dintre tineri avea un obiect tăietor-înţepător cu care a ameninţat victima.

"De asemenea, din verificările efectuate s-a stabilit faptul că cei patru minori au consumat băuturi alcoolice, anterior comiterii faptei, procurate de la un bar din localitatea de domiciliu. Faţă de administratorul barului s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991”, se arată în comunicat.

Luni, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Darabani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele celor patru, pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare, violare de domiciliu şi distrugere.

Tinerii au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani. De asemenea, ei vor fi prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ce metodă a folosit un bucureștean care a furat 40.000 de lei dintr-o mașină parcată în Pitești...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri