Antena Căutare

Brazii de Craciun au fost deja instalati la Cluj si Sibiu

Chiar daca mai sunt aproape sase saptamani pana la Craciun, clujenii se pregatesc sa impodobeasca pomul de sarbatori. Un brad de peste 20 de metri sta falnic in centrul orasului.

La fel de nerabdatori sunt si sibienii. Un brad putin mai mic a fost asezat in Piata Mare din oras. Bradul sibienilor a fost adus tocmai de la Paltinis, are aproximativ 20 de metri inaltime si o varsta de circa 100 de ani.

Trei ore le-a luat angajatilor primariei sa parcurga cei 20 de kilometri dintre Paltinis si Sibiu. N-ar fi reusit sa ajunga la destinatie fara ajutorul politistilor. Dupa ce s-a strecurat prin trafic, bradul s-a inaltat semet in Piata Mare. De Craciun va fi si mai frumos. El va fi impodobit cu 400 de globuri, o suta de ornamente si o mie de stelute luminoase, toate noi.

La fel de mult s-au bucurat aseara clujenii. Ei se mandresc anul acesta cu un brad de 23 de metri. Jumatate de ora le-a luat angajatilor primariei sa-l ridice in picioare. Pomul va fi impodobit in zilele urmatoare.

Primarul orasului Navodari a fost retinut pentru dare de mita... O tanara a nascut in sala de de asteptare a penitenciarului din Focsani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x