Antena Căutare

Bugetarii primesc două minivacanțe în 2025. Când recuperează zilele libere

În 2025, bugetarii vor avea două zile de vacanță în plus. Iată în ce perioadă și cum le vor recupera.

Galerie
În 2025, bugetarii vor avea două zile de vacanță în plus. Iată în ce perioadă și cum le vor recupera. | shutterstock

În anul 2025, bugetarii din România vor beneficia de două mari minivacanțe, care includ două zile libere suplimentare.

Bugetarii primesc două minivacanțe în 2025. Când recuperează zilele libere

Minivacanța de Anul Nou, care va începe pe 1 ianuarie (miercuri) și va continua cu zilele de 2 ianuarie (joi), 6 ianuarie (luni - Boboteaza) și 7 ianuarie (marți - Sf. Ioan Botezătorul). Cei care își iau liber și pe 3 ianuarie (vineri) vor avea o vacanță extinsă, de 7 zile consecutive, de la sfârșitul lunii decembrie până pe 7 ianuarie​.

O altă minivacanță va fi de Paște. Cum Paștele ortodox și catolic coincid în 2025, pe 20 aprilie, bugetarii vor avea liber începând cu Vinerea Mare (18 aprilie), urmată de zilele de 21 aprilie (a doua zi de Paște) și posibil inclusiv pe 22 aprilie (marți), dacă își iau o zi de concediu​.

Articolul continuă după reclamă

Pe lângă aceste două perioade, alte zile libere din 2025 includ 1 mai (Ziua Muncii), 15 august (Adormirea Maicii Domnului), și Crăciunul (25 și 26 decembrie), oferind și alte ocazii de minivacanțe mai scurte. Descoperă pe observatornews.ro când vor fi recuperate zilele libere primite de bugetari.

Actele necesare pentru înmatriculare auto în 2024. Unde se plătește taxa... Clipul care te va emoționa până la lacrimi! Cum a fost răsplătită o tânără româncă după ce a hrănit un om al străzii - V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 octombrie. Adrian a ajuns la pragul de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 octombrie. Adrian a ajuns la pragul de 5.000 de lei Luni, 14.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x