Antena Căutare

Buletinul cu CIP, între ştiinţă şi religie. Schimbarea pare să bage frica în populație

Noile buletine au generat dezbateri aprinse. Discuţiile de la sediul MAI au trecut rapid prin religie, securitate naţională sau legislaţie europeană.

Buletinul cu cip este contestat de către creștini

Zeci de oameni care nu acceptă noile cărţi de identitate s-au contrat mai bine de trei ore cu reprezentanţii ministerului afacerilor interne. Dincolo de opiniile lor, noile buletine vor fi emise de anul viitor.

„Suntem cu toții de acord că teoria relativității a fsot scrisă de Albert Einstein? Nu pot să-i dau crezare căci nu avea buletin cu cip!”. Este concluzia care i-a lăsat pe reprezentanţii MAI fără reacţie. Timp de trei ore, cei prezenţi la dezbatere au pus sub semnul întrebării toate detaliile legate de buletinele electronice. De la Albert Einstein discuţia a ajuns rapid la. siguranţa naţională.

Pentru contestatarii tehnologiei, vestea proastă este că din 2031 vor putea călători în Uniunea Europeană doar în baza paşaportului sau a noului buletin, care conţine inclusiv amprentele.

Reprezentant MAI: „Aceste date biometrice nu sunt folosite în nicio bază de date. România nu le stochează, niciun stat european nu are dreptul să le stocheze. ”

La dezbatere au venit şi cei preocupaţi de design-ul noilor cărţi de identitate. De la discuţii nu au lipsit preoţii. Cădelniţa a fost repede înlocuită de o camera de filmat.

Un bătrân pare extrem de speciat: Se pune în pericol însăși mântuirea prin faptul că numele de botez este asociat cu un număr 666. Oare conducerea Uniunii Europene nu știe că această țara este creștină. De ce dorește această uniune antihristica?

Primele buletine electronice vor fi emise la mijlocul anului viitor, iar până în 2031 vechile cărţi de identitate vor fi înlocuite cu cele noi.

Citește și: Când se vor schimba buletinele: Va fi obligatoriu ca toată lumea să aibă carte de identitate de la 12 ani

Dublarea alocaţiilor, doar pe hârtie. Guvernul spune că nu are bani nici în cea de-a doua jumătate a anului... În arest, Gheorghe Dincă a vrut să se sinucidă de patru ori! Dorin Dumitru: „Spune că își bagă capul în gratia patului”...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x