Antena Căutare

Cabană turistică distrusă de un incendiu. Zece persoane au reuşit să iasă din construcţia cuprinsă de flăcări - FOTO, VIDEO

O cabană turistică din Luncile Prigoanei, judeţul Alba, a fost distrusă în totalitate de un incendiu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, focul extinzându-se şi la acoperişurile a două construcţii învecinate. Aproximativ zece persoane au reuşit să iasă singure din clădirea cuprinsă de flăcări.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, un incendiu a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o cabană turistică din Luncile Prigoanei, cuprinzând întreaga construcţie.

Aproximativ zece persoane s-au autoevacuat, fără a exista răniţi.

Acolo au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, ulterior forţele de intervenţie fiind suplimentare cu încă o astfel de autospecială.

FOTO: ISU Alba

Incendiul violent s-a extins la acoperişul altor două construcţii învecinate, pe aproximativ 40 de metri pătraţi la fiecare dintre ele, fiind afectată astereala de sub învelitoarea din tablă.

Cabana cuprinsă iniţial de incendiu a ars în totalitate, pe o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 150 de metri pătraţi.

După câteva ore, incendiul a fost localizat, fiind înlăturat pericolul de propagare.

Intervenţia pompierilor a fost îngreunată din cauza drumului dificil de acces şi a distanţei mari până la locul incendiului.

Sursa : news.ro

Trei cazuri de îmbolnăviri cu virusul ucigaș, confirmate în Franța: Ce măsuri de siguranță a luat România... Medicul Simin Florescu, apel către cetățeni cu privire la sezonul de gripă: „Nu există motiv de panică”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x