Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Camine de lux: studentii pot alege sa stea in camere de patru stele, in apartamente complet utilate

Studentii care nu au loc la caminele de stat pot sa aleaga, din toamna, o camera la un camin privat.

Studentii care nu au loc la caminele de stat pot sa aleaga, din toamna, o camera la un camin privat. In Bucuresti, dezvoltatorii au ridicat blocuri de garsoniere special gandite pentru cei care vin la facultate. Se lauda cu conditii de patru stele. Exista, insa, un dezavantaj. Chiria costa de patru ori mai mult decat la un camin de stat.

Conditiile la privat sunt de cele mai multe ori ok, dat fiind raportul calitate-pret. Dar calitatea costa. De multe ori, pentru o camera de student "de patru stele", la privat, parintii pregatesc un buget de peste 100 de euro pe luna.

Intr-un complex studentesc privat, spatiul este mult mai generos. Intr-o camera de 25 de metri patrati sunt cazate doua persoane. Au tot ce le trebuie: birouri, televizoare, paturi, dar si dulapuri. De asemenea, beneficiaza de o bucatarie utilata si un grup sanitar.

In acelasi timp, la caminele statului situatia nu mai este atat de roz. Intr-o camera de 20 de metri patrati sunt locuri disponibile pentru patru persoane. Camera este dotata cu paturi, birouri, dupalpuri, dar si un grup sanitar. Lipseste insa bucataria.

Recomandari