Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Când vor putea bucureștenii să meargă cu metroul în Drumul Taberei. Ministrul Transportului, anunț de ultimă oră: ”Nu mai există niciun impediment!”

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat în luna septembrie, potrivit ministrului Transportului, care a dat asigurări că linia va fi dată în folosință în viitorul apropiat. 

Când vor putea bucureștenii să meargă cu metroul în Drumul Taberei. Ministrul Transportului, anunț de ultimă oră: ”Nu mai există niciun impediment!”

HotNews

În cadrul unui interviu, Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a explicat că motivul pentru care magistrala nu a fost dată în folosință este centrala de ventilație, care nu era finalizată. Acum, însă, n-ar mai exista niciun impediment.

De 30 de ani a fost nevoie ca lucrările la magistrala 4, Gara de Nord-Străuleşti, să fie gata

“Nu mai există niciun impediment pentru ca testele dinamice, care au început pe data de 14 august, să nu fie finalizate. În momentul în care vom realiza toate testele dinamice, specialiştii ne vor spune: da, putem să dăm în trafic cu călători. Eu îmi doresc cât mai repede, îmi doresc în luna septembrie să putem să dăm în trafic cu călători Magistrala M 5 de metrou”, a declarat Lucian Bode la un post TV.

Răspuns uluitor!! Va circula metroul din Drumul Taberei, din toamnă? Șeful Metrorex: "Eu nu mă aştept la nimic. Vom vedea"

Primele teste, efectuate în urmă cu două luni

La data de 26 iunie 2020, la opt ani după începerea lucrărilor, au avut loc primele teste la metroul din Drumul Taberei, pe Magistrala 5. Ultimul termen avansat de autorități pentru punerea în funcțiune este „la sfârșitul verii”, cel mai devreme.

Recomandari