Când vor putea bucureștenii să meargă cu metroul în Drumul Taberei. Ministrul Transportului, anunț de ultimă oră: ”Nu mai există niciun impediment!”

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat în luna septembrie, potrivit ministrului Transportului, care a dat asigurări că linia va fi dată în folosință în viitorul apropiat. 

Când vor putea bucureștenii să meargă cu metroul în Drumul Taberei. Ministrul Transportului, anunț de ultimă oră: ”Nu mai există niciun impediment!”

HotNews

În cadrul unui interviu, Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a explicat că motivul pentru care magistrala nu a fost dată în folosință este centrala de ventilație, care nu era finalizată. Acum, însă, n-ar mai exista niciun impediment.

De 30 de ani a fost nevoie ca lucrările la magistrala 4, Gara de Nord-Străuleşti, să fie gata

“Nu mai există niciun impediment pentru ca testele dinamice, care au început pe data de 14 august, să nu fie finalizate. În momentul în care vom realiza toate testele dinamice, specialiştii ne vor spune: da, putem să dăm în trafic cu călători. Eu îmi doresc cât mai repede, îmi doresc în luna septembrie să putem să dăm în trafic cu călători Magistrala M 5 de metrou”, a declarat Lucian Bode la un post TV.

Răspuns uluitor!! Va circula metroul din Drumul Taberei, din toamnă? Șeful Metrorex: "Eu nu mă aştept la nimic. Vom vedea"

Primele teste, efectuate în urmă cu două luni

La data de 26 iunie 2020, la opt ani după începerea lucrărilor, au avut loc primele teste la metroul din Drumul Taberei, pe Magistrala 5. Ultimul termen avansat de autorități pentru punerea în funcțiune este „la sfârșitul verii”, cel mai devreme.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri