Antena Căutare

Caniculă în septembrie! Meteorologii au făcut anunțul

Administrația Națională de Meteorologie /ANM/ a emis, miercuri, o informare de vreme deosebit de caldă, cu temperaturi ce vor atinge în unele regiuni și 37 de grade Celsius, în perioada 17-19 septembrie

Administrația Națională de Meteorologie /ANM/ a emis din nou o informare de vreme deosebit de caldă, cu temperaturi ce vor atinge în unele regiuni și 37 de grade Celsius, în perioada 17-19 septembrie.

Conform meteorologilor, în zilele de joi, vineri și sâmbătă, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în regiunile intra-carpatice. Astfel, în Banat, Crișana, Maramureș și local în Transilvania, frecvent vor fi temperaturi maxime de 33-34 de grade.

De asemenea, vineri, 18 septembrie, se vor înregistra izolat și valori termice maxime de 35-37 de grade, la amiază, când și indicele temperatură-umezeală va atinge local pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic.

Stai departe de ele! Top 6 zodii în care să nu ai niciodată încredere... Corneliu Vadim Tudor avea probleme? A primit un mesaj în care, negru pe alb, tribunul şi familia lui erau ameninţaţi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x