Antena Căutare

Luminile de Craciun se vor aprinde in Capitala pe 5 decembrie

Capitala se va imbraca oficial in straie de sarbatoare pe 5 decembrie. Primaria a pregatit ornamente ce vor avea, in total, aproximativ 2,7 milioane de beculete.

Primarul general Sorin Oprescu a anuntat marti ca luminile de Craciun vor fi aprins in Bucuresti in seara de 5 decembrie.

"Luminitelor le dam drumul de sarbatori, in seara de 5 spre 6 decembrie, de Sfantul Nicolae, astfel incat macar orasul sa-i faca sa mai zambeasca pe bucuresteni, caci unii dintre ei au uitat sa o mai faca. Poate ca este prea putin, poate ca o sa fie mai modest ca in alti ani, in orice caz, este facut cu respect si cu dragoste fata de ei", a spus edilul-sef al Capitalei.

Oprescu a mai precizat ca in Piata Unirii si in Piata Universitatii vor fi instalati brazi.

"Am aprobat ca in toate cartierele, pe domeniul public, sa fie organizate targuri cu specific, astfel incat oamenii sa fie multumiti si sa se bucure mergand spre parc, venind din parc", a mai spus Sorin Oprescu.

FOTO: Intact Images

Biroul online de obiecte pierdute si gasite a fost lansat si in Romania... Marele premiu la loto, castigat de un pensionar din Eforie Nord! A jucat timp de 30 de ani aceleasi numere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x