Antena Căutare

Care este salariul unui barman în stațiunea Mamaia. Un tânăr a dezvăluit suma care i-a fost oferită: ”De asta vă treziți că nu aveți personal!”

Plajele și terasele s-au deschis, în România, de la 1 iunie, însă românii ajunși pe litoralul românesc ar putea să nu se bucure din plin de servicii, întrucât personalul ar putea să lipsească, potrivit unui tânăr care a vrut să se angajeze ca barman, dar care a fost dezamăgit de salariul oferit. 

Care este salariul unui barman în stațiunea Mamaia. Un tânăr a dezvăluit suma care i-a fost oferită: ”De asta vă treziți că nu aveți personal!”
Care este salariul unui barman în stațiunea Mamaia. Un tânăr a dezvăluit suma jenantă care i-a fost oferită: ”De asta vă treziți că nu aveți personal. Să lucrați voi pe banii ăștia!”

Un tânăr care a vrut să se angajeze ca barman pe litoral, la un club din stațiunea Mamaia, a povestit situația prin care a trecut și a dezvăluit salariul care i-a fost oferit.

„Am fost ieri la un interviu.. jale pot spune de început. Am fost la un interviu în Mamaia, pentru postul de barman. Am primit una din cele mai jalnice oferte. Barman, program 24/24 salariu de 1.500 de lei...”, spune Dragos într-o postare pe Facebook.

De asemenea, tânărul dezamăgit continuă șirul plângerilor.

„Cum să dai 1.500 de lei unui barman cu un program 24/24, adică o normă normală de lucru, plus încă o normă, raportat la programul de 24/24. 360 de ore cu 1500 de lei ? De asta nu aveţi personal şi vă treziţi la jumătatea lunii iulie că nu aveţi personal. Sper că toţi aceşti angajatori să nu îşi găsească niciun angajat. Să lucraţi voi pe 1.500 de lei”, mai scrie Dragoş.

În 2019, patronatele din turism s-au plâns de lipsa forţei de muncă pe litoral. concret, patronii spuneau că 5.000 de locuri de muncă sunt disponibile şi se gândeau să apeleze la muncitori din ţările asiatice.

Grecia dă liber la turism fără testare obligatorie și carantină! De când și în ce condiții pot merge românii în vacanță

Peste 100 de hoteluri de pe litoral aşteaptă turiştii

Mai mult de 100 de hoteluri din staţiunile româneşti de la Marea Neagră, reprezentând un sfert din capacitatea de cazare a litoralului, s-au deschis.

Coronavirus - Au fost înregistrate 55 de decese şi 318 noi cazuri în Italia. Autorităţile nu au raportat niciun nou caz în 8 regiuni

Asociaţia estimează că în prima săptămână din iunie se vor caza pe litoralul românesc în jur de 10.000 de turişti români. ”Chiar dacă cele peste 100 de hoteluri cumulează circa 35.000 de locuri de cazare, organizaţia patronală estimează un grad de ocupare de 25-30%, ceea ce însemnă că 8.500-10.000 de turişti se vor caza în structurile clasificate de pe litoral în prima săptămână din iunie”, spun reprezentanţii Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa.

Microbuz cu români, implicat într-un accident grav pe o șosea din Ungaria. Cinci persoane au murit pe loc ... Flori, fetița hrănită ani de zile cu pufuleți și ceai, a împlinit zece ani. Tatăl adoptiv al fetei, mărturisiri emoționa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x