Antena Căutare

Casa de lemn, o noua alternativa pentru cei care isi doresc o locuinta ieftina

Desi este criza, e mult mai usor acum sa-ti faci casa pe pamant, dar nu neaparat de caramida. Cei care vor sa iasa si mai ieftin pot alege o casa de lemn. Producatorii au redus preturile, iar constructorii au mai lasat din pretentii.

Se stie, caramida e scumpa. In schimb, o casa de lemn poate costa 40.000 de euro. Asta cu tot cu teren. In momentul de fata, preturile practicate de firmele de profil pentru constructia unei case de lemn la cheie se ridica la aproximativ 275-300 de euro pe metru patrat construit.

Mai exact, o constructie de 100 de metri patrati, adica mai mult decat suficient de mare pentru o familie, ar ajunge la maxim 30.000 de euro. Suma include atat manopera, cat si materialele. Pretul final pentru o casa poate varia putin atat in functie de finisajele solicitate de beneficiar, cat si de perioada realizarii lucrarii.

Pe langa pretul mic, o locuinta din lemn ofera avantajul unei durate mai mici de executie: circa doua luni, comparativ cu aproximativ patru luni, cat dureaza ridicarea unei locuinte din zidarie. In plus, este o locuinta calduroasa iarna si racoroasa vara. Si are o rezistenta mai mare la cutremur, datorita flexibilitatii crescute a lemnului.

La fel de atractiva ca pret este si casa pe structura metalica.

Foto: alibaba.com

Arad: Asa arata cosul de gunoi pe care primaria a dat 850 de euro!!!... Un absolvent de teologie din Buzau a reusit sa insele mai multi batrani, desi se afla in inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x