Antena Căutare

Cât costă un bilet la concertul de Crăciun al lui Ștefan Hrușcă. Prețul nu este deloc modest

Ștefan Hrușcă este celebru pentru colindele sale și mai ales pentru concertele de Crăciun. Iată cât costă un bilet la reprezentațiile sale.

imagine cu stefan hrusca pe scena la concertul de craciun
Ștefan Hrușcă este celebru pentru colindele sale și mai ales pentru concertele de Crăciun. Iată cât costă un bilet la reprezentațiile sale. | Hepta

De peste două decenii, Ștefan Hrușcă locuiește în Canada, dar revine în țară, în fiecare an, pentru a suține deja celebrul concert de Crăciun. Nici Sărbătorile din acest an nu fac excepție, iar artistul a anunțat de ceva timp evenimentul așteptat cu sufletul la gură de către fanii lui. Cu toate acestea, cei care vor să se afle în public la concertul de Crăciun al lui Ștefan Hrușcă din 2023 trebuie să scoată din buzunar o sumă frumușică.

Cât costă un bilet la concertul de Crăciun al lui Ștefan Hrușcă în 2023

Potrivit obsevatornews.ro, anul acesta, Ștefan Hrușcă va susţine două reprezentaţii ale concertului său de colinde, în cadrul Turneului Naţional de Colinde - Ştefan Hruşcă 2023, pe 18 decembrie, pe scena Sălii "Ion Caramitru" a Teatrului Naţional "I.L. Caragiale".

Mezzo-soprana Ruxandra Donose va fi invitată în spectacolele din Capitală, care vor avea loc de la orele 17,00 şi 20,00. Din programul concertului nu vor lipsi colinde precum "Linu-i lin", "Florile dalbe", "Afară ninge liniştit", dar şi "Rugă pentru părinţi".

Iar pentru această întreagă experiență, valoarea unui bilet se ridică la 200 de lei.

Citește și: Cine este și din ce îți câștigă soția lui Ștefan Hrușcă banii. El e cunoscut pentru colinde, dar ea este o prezenta discreta

Alte concetre de Crăciun 2023 în țară

De asemenea, și Corul Marigal pregătește un spectacol exceptional pentru anul 2023, iar Sărbătoarea Crăciunului în viziunea Corului Madrigal va fi pusă în scenă în 7 orașe din România:

Spectacolul se remarcă printr-un concept artistic unic, care va aduce laolaltă sonoritatea specifică a Corului Madrigal, arta teatrală, o scenografie impresionantă și o îmbinare excepțională a vocilor madrigalești cu cele ale copiilor din Programul Național Cantus Mundi.

Mai multe informatii despre acest subiect sunt disponibile aici.

Vreme severă în România! Avertismentul autorităților pentru mai multe județe din cauza fenomenenlor meteorologice... Portret rar al Prințesei Diana, scos de la naftalină și făcut public. Cât de frumoasă era la 27 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x