Căutare Live

Cautiune-record in Romania: Un milion de lei pentru eliberarea lui Calin Stoia

Cautiune fara precedent in Romania. Omul de afaceri Calin Stoia, arestat odata cu primarul Sorin Apostu, trebuie sa plateasca un milion de lei, daca vrea sa fie liber. Suma, stabilita de instanta, ar trebui platita pana marti.


La iesirea din sala de judecata, omul de afaceri Calin Stoia nu si-a mai gasit cuvintele. Avocatul lui sugerase o cautiune de 1.000 de ori mai mica decat cea hotarata de instanta. 1.000.000 de lei este cea mai mare cautiune ceruta vreodata in Romania.

"Suma este foarte mare. Este de cinci ori mai mare decat orice suma pe care o cunosc eu in Romania, stabilita pana acum", a declarat Sergiu Bogdan, avocatul lui Calin Stoia.

Pretul libertatii are si o data de expirare. Daca pana marti nu plateste integral suma, Calin Stoia ramane dupa gratii.

Vesti proaste au venit si pentru principalul inculpat din dosar, Sorin Apostu. Prefectul Clujului a semnat astazi ordinul de suspendare a primarului. La carma urbei, vine viceprimarul Radu Moisin.

Incendiu puternic in Centrul Istoric al Capitalei. A ars o casa cu doua etaje... SPECIAL: Prima dovada ca DNA fabrica dosare...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri