Antena Căutare

Caz SOCANT la Constanta! I-a cerut 1400 de lei ca sa sa nu-i rapeasca copilul!

Un barbat din Navodari i-a cerut unul localnic bani pentru a nu-i rapi copilul. Politia a fost alertata la timp, iar santajul, oprit in ultimul moment.

Camatarul din Navodari isi ameninta datornicul ca ii rapeste copilul daca nu ii plateste suma de 1.400 de lei. Politia a fost sesizata si, astfel, l-au prins pe barbat in flagrant.

Barbatul de 47 de ani avea cate o chitanta pentru fiecare datornic. Dobanzile cresteau exponential cu fiecare zi de intarziere si ar fi recurs la orice pentru a-si vedea banii inapoi. Asa a ajuns sa-l ameninte ca ii rapeste copilul pe cel care a imprumutat bani de la el.

Barbatul a fost retinut si dus in arestul IPJ Constanta. Politistii i-au facut o descindere acasa, de unde au ridicat zeci de chitante si dovezi ale santajurilor la care datornicii camatarului erau supusi. Barbatul este cercetat penal pentru camatarie, santaj si amenintari.

Cea mai frumoasa poveste despre o MAMA: a murit pentru a da viata!... Un detinut a murit in arestul Politiei Capitalei, dupa cateva zile de greva foamei‎...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x