Antena Căutare

Cazul Dan Diaconescu: Alt primar se plange de santaj!

Inca un primar sustine ca angajatii lui Dan Diaconescu i-au cerut bani pentru difuzarea unor emisiuni pe postul de televiziune OTV. Edilul din Gorj spune ca negocierea ar fi avut loc chiar in sediul primariei si ca reporterii televiziunii l-ar fi amenintat ca daca nu plateste suma de 4.000 de euro pentru un contract de publicitate si 2.000 de euro in afara contractului, va avea probleme.


Dupa ce a vazut care este decizia judecatorilor de emitere a mandatelor de arestare pe numele lui Dan Diaconescu si a realizatorului Doru Parv, primarul comei Schela din judetul Gorj, Aristide Serbanescu, a contactat din nou anchetatorii si le-a povestit ce a patit in martie anul acesta cu angajatii OTV.

Se mai plansese politistii imediat dupa ce reporterii televiziunii ajunserera in biroul sau, insa edilul spune ca anchetatorii s-au razgandit in privinta flagrantului. „Intr-adevar a existat o discutie a primarului cu politistii, dar de la colegii mei am aflat ca cele precizate de acesta nu s-au confirmat. De aceea nu s-a organizat flagrantul", a explicat, Daniel Tica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Gorj.

Primarul Aristide Serbanescu povesteste ca s-a trezit cu reporterii OTV chiar in toiul unui scandal privind lucrarea de alimentare cu apa in comuna. Atunci, negocierea a fost destul de dura. Angajatii OTV i-au dat doua variante, fie prezinta scandalul, fie se inteleg in schimbul unui contract de publicitate in valoare de 4.000 de euro plus 2000 de euro cheltuielile de deplasare, bani solicitati in afara contractului.

Tot articolul, in Jurnalul National

Procuror DNA: Angajatii OTV ameninta magistratii... GALERIE FOTO! Pensionarii s-au luptat pentru drepturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x